Monday, August 2, 2010

Award from Nina...



Ntah kenapa tiba² dapat award pulak dari Nina, rasa² x pernah pulak isi borang pencalonan, tapi layan je lah. By the way nama award ni panjang la jugak  "The Bestest Blog Until Everever The Bestest Blog" dalam kategori Greatest Blog Awards. Kategori lain x tau pulak wujud ke x.. ok, actually sape² yang dapat award nie kena buat beberapa perkara so mari kita tgk sape yg kena.


Sape² Yg dapat Award nie kenalah: 


1. MESTI bagi PUJIAN kt org yg bg award nih
    Kena jugak ke erm... ok la.. Thanks Nina yg busuk ( pujian ke nih? )


2. Bg award kt 10 blogger yg lain.
    erm... susah nie kena adil & saksama... ok la tgk bawah nie:
    - Dya
    - Amalina
    - Ila
    - Amni
    - Maznah
    - Mast
    - Norli
    - Nad
    - Zila
    - Qma


3. Kena bgtau blogger yg disebutkan di atas.
    Nanti la bgtau....


4. Bagaimana blog anda digelar sebagai blog yg BEST and GREAT?
    Best sgt ke ntah macam mana proses pengadilan dia x tau lah tp xde 
    Rasuah ek!! jgn pk bukan².
.:: Thank you for viewing this blog ::.